Hvilken valuta er de priser, jeg ser på webstedet?
Alle priser er i Dkk.

Jeg har lige afgivet en ordre, hvornår afsendes den?
Vi gør vores bedste for at sende varer så hurtigt som vi kan. Tillad venligst 1-2 dages produktionstid, før din ordre sendes ud, den gennemsnitlige leveringstid er 6-10 dage. Sporingsnumre vil blive opdateret 2-3 dage efter, at din ordre er afsendt. Hvis du ikke har et sporingsnummer efter 7 forretninger, bedes du kontakte os på dyreparadis@outlook.com

Jeg er ikke forelsket i min ordre, kan den returneres? Hvad hvis der er et problem?
Vi tilbyder 100 % pengene tilbage garanti, hvis produktet er defekt eller beskadiget. Vi giver dig 3 dage til at sende den tilbage til os for at få fuld refusion. Du skal sende det tilbage for egen regning, når vi har modtaget produktet, refunderer vi det fulde beløb for dit oprindelige køb. Angiv venligst alle navn og ordrenummer på de returnerede pakker.
Bemærk venligst: Hvis din pakke er på vej, skal du vente på, at den ankommer og returnere den, før du modtager en refusion.

Kan jeg annullere min ordre?
Du er i stand til at annullere din ordre uden straf! Du skal annullere din ordre, før den afsendes. Hvis varen allerede er sendt, bedes du bruge vores nemme retursystem for at få fuld refusion.

Jeg har indtastet en forkert adresse, hvad gør jeg nu?
Hvis du har stavet forkert eller automatisk udfyldt en forkert adresse, skal du blot svare på din ordrebekræftelses-e-mail og bekræfte. Når du har dobbelttjekket, om den angivne adresse er forkert, bedes du give os besked via e-mail på dyreparadis@outlook.com

Hvis den angivne adresse er forkert, kan vi ændre adressen til den korrekte inden for 24 timer. Der vil ikke blive givet nogen refusion efter de 24 timer, der er indsendt forkert.

Hvor lang tid tager forsendelsen?
Forsendelsestiderne varierer, da vi sender til hele verden fra forskellige leveringscentre baseret på din placering. Den gennemsnitlige leveringstid er 6-10 hverdage.

Jeg har et spørgsmål, der ikke blev besvaret, kan du hjælpe?
Absolut! Vi er her for at hjælpe dig med at gøre dit hjem smukt! Send os venligst en e-mail til dyreparadis@outlook.com og vi vil med glæde hjælpe dig på enhver måde, vi kan.

Vi modtager et stort antal e-mails. Hvis du ønsker at få et hurtigt svar, bedes du vedhæfte dit ordrenummer og løse problemet tydeligt, tak.